![]() |
Yeniler Üyeler Takvim Arama |
| Anketler | |
| Konu: ANKET: Dersaneler eğitimin bir parçası mı? | |
| Sayfa 6 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
ALPONLINE
FORUM YÖNETİCİSİ
Öğretmenin Günlüğü Forumları, Kurucusu Kayıt: 21-Şubat-2006 Konum: İzmir Gönderilenler: 3422
|
![]() Konu: ANKET: Dersaneler eğitimin bir parçası mı?Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2008 Saat 01:43 |
|
Milli Eğitim Bakanlığı verilerine göre son 7 yılda dersaneye giden ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin sayısında yüzde 152 artış oldu. Çocuğu dersaneye giden veliler sektöre yılda 7 milyar dolar akıttı
Dersaneler eğitimin bir parçası mı?
Dersaneler eğitim için gerekli mi?
|
|
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
|
|
|
|
|
umutsama
Dost Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2008 Saat 03:04 |
|
Dersaneler AKP iktidarının tüccar zihniyeti ile hortlaşmıştır.
Her öğrenci bir para kapısıdır.
Başarılı öğrencileri çeşitli sınavlarla bünyelerine alıp kendi paşarıları gibi pazarlamaktadırlar.
Atanamayan öğretmenleri emek olarak sömürmektedirler.
Çeşitli cematlerin dersaneleri ise cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığını öğrencilere enjekte etmektedir. Yani dersane adı altında başka hesaplar yapmaktadır. Devlet kurumlarına adam yerleştirerek rejimin sonunu hazırlamaktadırlar.
Dersaneler eğitimin sistemimizin kanseridir acilen ameliyat edilmelidir.
|
|
|
|
|
zekikaral
Uzman Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2008 Saat 12:38 |
|
Sevgili Alponline.
Öncelikle "dersaneler eğitim için gerekli değildir." Bana kalırsa ankete vereceğimiz yanıtlar eksik kalacak. Örneğin ben; "dersaneler eğitimin bir parçası haline getirilmeye çalışılıyor" şıkkını işaretlemek isterdim.
Günümüz koşullarında dersanenin önemini yadsımıyorum. Ama, dikkat etmemiz gereken eğitimin sınav yönü.
Siz sınavlarınızda müfredatı değilde farklı şeyleri sorarsanız, işlediğiniz konuları sınavda sormazsanız sistem sizi bu noktaya getirir.
En büyük ikiyüzlülük te, dersanelerin etkinliğini azaltacağız diye bir OKS yerine üç SBS koymaktır.
Dersaneler eğitimin bir parçası olmamalı, okullar gerçek işlevini yerine getirebilmelidir.
Sevgiyle...
|
|
|
Güneşli elleriyle kapımızı çalacak olan gelecek günlere güvenimi kaybetmedim hiçbir zaman...
|
|
|
|
| Sayfa 6 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|