YenilerYeniler  Forum Üyelerini GösterÜyeler   TakvimTakvim  Forumu AraArama   Yardım Yardım   Üye Ol Üye Ol   Giriş Giriş
Film, Kitap ve Şiir
 ÖĞRETMENİN GÜNLÜĞÜ FORUMLARI > YAŞAM, BİLİM, SANAT ve KÜLTÜR > Film, Kitap ve Şiir
Konu: Film Tavsiye Edelim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   6 Sonraki >>
Yazar Mesaj
fazal
Uzman Kalem
Uzman Kalem

Gönderilenler: 203

Alıntı fazal Cevaplabullet Konu: Film Tavsiye Edelim
    Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2007 Saat 16:46
DVD satın almak ya da film indirip izlemek isteyenlere, kendi izleyip beğendiğimiz filmleri tavsiye edelim mi? İlk film benden olsun
 A WALK TO REMEMBER

2002 yılı yapımı olan bu film tek kelimeyle harika. İzleyip de ağlamamak mümkün değil. Her ne kadar senaryo klasik Türk filmi tadında da olsa, başroldeki  aktrist Mandy Moore’a hayran kalmamak mümkün değil. Özellikle film içerisinde seslendirdiği şarkılar ve sesi çok etkileyici… Zengin ve şımarık bir genç olan London’un başının belaya girmesiyle birlikte, ona verilen ceza sayesinde çekingen ve “İyi” insan olan Jamie ile yakınlaşması anlatılıyor filmde.  Romantik dram filmlerinden hoşlanıyorsanız muhakkak izlemelisiniz. Filmdeki tiyatro sahnesinde Mandy’nin söylediği şarkıyı buradan izleyebilir ve dinleyebilirsiniz.

Belki üstümüzden bir kuş geçer, kanadından bir tüy düşer...
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
IP
fazal
Uzman Kalem
Uzman Kalem

Gönderilenler: 203

Alıntı fazal Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2007 Saat 16:47
BEFORE SUNSET
Tam 80 dakika boyunca hiç durmadan konuşan bir kadın ve bir erkek oynuyor bu filmde. 2004 ABD yapımı filmin başından sonuna kadar neden baş roldeki bayanın daha güzel biri tarafından oynanmadığını düşünüp durdum. Tabii alt yazı okumaktan fırsat bulup filme bakabildiği anlarda :%29 Filmin konusu tek gecelik bir aşk hikayesini kitap haline dönüştürüp, best sellerı yakalayan bir yazarın, aradan geçen 9 yılın ardından, Fransa’da bir kitapçıda gerçekleştirdiği söyleşinin ardından senelerdir görmek isteyip göremediği O kıza rastlaması ve birlikte geçirdikleri 1 saati anlatıyor :%29 Hemen hemen bu iki kişi dışında başka oyuncu yok diyebiliriz. Ancak konu beni derinden etkiledi. Romantik drama sevenler için birebir.

Belki üstümüzden bir kuş geçer, kanadından bir tüy düşer...
IP
olgun1962
Yeni Kalem
Yeni Kalem

Gönderilenler: 1

Alıntı olgun1962 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2008 Saat 06:58
hımm tessekur ederım tavsıyenız için bunu deneyecegım

IP

Sayfa   6 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla