YenilerYeniler  Forum Üyelerini GösterÜyeler   TakvimTakvim  Forumu AraArama   Yardım Yardım   Üye Ol Üye Ol   Giriş Giriş
Güncel Gelişmeler
 ÖĞRETMENİN GÜNLÜĞÜ FORUMLARI > ÖĞRETMENİN GÜNLÜĞÜ > Güncel Gelişmeler
Konu: ÖSS'sız Üniversite Egitimi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bg-egitim
Dost Kalem
Dost Kalem

Gönderilenler: 1

Alıntı bg-egitim Cevaplabullet Konu: ÖSS'sız Üniversite Egitimi
    Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2010 Saat 15:11
Forumdaki Herkese Selamlar.öncelikle Kendimi Tanıyım aranıza yeni takıldım Samsunda yaşıyorum vede 3 senedir bulgaristanda Gemi İnşaat müh okuyorum bu sene 3 sınıfa çektim.Bulgaristan üniversiteleri 200 yılında Avrupa Birliğine girdiği için kayıt olmak isteyen ögrencilere ÖSS sınavı olmadan sadece LİSE diplomasıyla kayıt olma imkanı sağlıyor.sizin lisede bitirdiğiniz alanında ödemi yok(say-ea-söz-meslek lisesi) İstediğini şekilde mühendislik veya uluslararası ilişkiler vede yüzlerde bölüm okuyabilirsiniz.ÖSS de istediğini yeri tutturamayan Ögrenci arkadaşlarımızın bu konudan haberdar olmasını istediğim.vede bulgaristan Avrupa Birliğine girdiği için orda alınan diplomalar Türkiyede Denklik almaktadır.Daha Fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden veya msn de bana sorabilirler MSN:bg-egitim@hotmail.com

Saygılar....

Bulgaristanda ÖSS'sız Üniversite Eğitim.Sadece LİSE DİPLOMASIYLA Tıp,Eczacılık,Diş Hekimliği Mühendislik.   MSN:bg-egitim@hotmail.com
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
IP

Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma