![]() |
Yeniler Üyeler Takvim Arama |
| Güncel Gelişmeler | |
| Konu: ÖSS'sız Üniversite Egitimi | |
| Yazar | Mesaj |
|
bg-egitim
Dost Kalem
|
![]() Konu: ÖSS'sız Üniversite EgitimiGönderim Zamanı: 29-Haziran-2010 Saat 15:11 |
|
Forumdaki Herkese Selamlar.öncelikle Kendimi Tanıyım aranıza yeni takıldım Samsunda yaşıyorum vede 3 senedir bulgaristanda Gemi İnşaat müh okuyorum bu sene 3 sınıfa çektim.Bulgaristan üniversiteleri 200 yılında Avrupa Birliğine girdiği için kayıt olmak isteyen ögrencilere ÖSS sınavı olmadan sadece LİSE diplomasıyla kayıt olma imkanı sağlıyor.sizin lisede bitirdiğiniz alanında ödemi yok(say-ea-söz-meslek lisesi) İstediğini şekilde mühendislik veya uluslararası ilişkiler vede yüzlerde bölüm okuyabilirsiniz.ÖSS de istediğini yeri tutturamayan Ögrenci arkadaşlarımızın bu konudan haberdar olmasını istediğim.vede bulgaristan Avrupa Birliğine girdiği için orda alınan diplomalar Türkiyede Denklik almaktadır.Daha Fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden veya msn de bana sorabilirler MSN:bg-egitim@hotmail.com
Saygılar....
|
|
|
Bulgaristanda ÖSS'sız Üniversite Eğitim.Sadece LİSE DİPLOMASIYLA Tıp,Eczacılık,Diş Hekimliği Mühendislik. MSN:bg-egitim@hotmail.com
|
|
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|