![]() |
Yeniler Üyeler Takvim Arama |
| Eğitim ve Öğretim Sayfası | |
| Konu: Sınıfta öğrenci bırakan var mı? | |
| Sayfa 3 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
çiğdemçiçek
Uzman Kalem
Alanı: İnternet Kayıt: 14-Eylül-2006 Gönderilenler: 373
|
![]() Konu: Sınıfta öğrenci bırakan var mı?Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2010 Saat 23:13 |
|
Sınıfta öğrenci bırakan var mı ne gibi belgeler hazırladılar? Yardııııııııııııııım !!!
|
|
|
çiçeklerin en güzeli
|
|
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
|
|
|
|
|
belizce
Kıdemli Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2010 Saat 17:28 |
|
Sınıfta öğrenci bırakamazsınız hocam. boşuna uğraşmayın. zayıf olan öğrenciye yıl boyunca takviye dersleri vermeniz gerekiyordu. eğer verdiyseniz bunu belgeleyin ve burada yaptığınız sınav sonuçlarını gösterin ve geçer not alamadığını belgeleyin. sonra rehber öğretmen ve müdürle bir tutanak hazırlamanız gerekiyor. tüm bu işlemleri yaparsanız ve velide ikna olursa o zaman belki bırakabilirsiniz. kolay gelsin diyorum.
|
|
|
|
|
avnigokcul
Uzman Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 16:44 |
|
Evet belizce haklı. Boşuna uğraşmayın gerekli tutanakları tutmadıysanız öğrenciyi bırakamıyorsunuz.Ram'a bile gönderdiyseniz kaynaştırma eğitimi yapacaksınız.Uzatmayalım.Sınıfta öğrenci bırakmak eskidendi.Kolay gelsin...
|
|
|
|
| Sayfa 3 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|