![]() |
Yeniler Üyeler Takvim Arama |
| Atamalar | |
| Konu: Atama tercihinizi yaptınız mı? | |
| << Önceki Sayfa 2 |
| Yazar | Mesaj | ||||||||
|
nereid
Dost Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2010 Saat 10:00 |
||||||||
| BURSA-MUDANYA-Necla Orhan İlköğretim Okulu | BURSA-MUDANYA-Mirzaoba İlköğretim Okulu BURSA-MUDANYA-Esence Süleyman Avcı İlköğretim Okulu BURSA-MUDANYA-Çayönü İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Cumhuriyet İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-İstiklal İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Bayramdere İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Taşlık İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Bakırköy İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Öztusan İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Hamzabey İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Ovaazatlı İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Tatkavaklı İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Sarıbey Serkan Argın İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Adaköy İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Seyran İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Karakoca İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Subaşı İlköğretim Okulu BURSA-KARACABEY-Keşlik İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Yalıntaş İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Demireli İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Karaoğlan İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Tepecik İlköğretim Okulu BURSA-MUSTAFAKEMALPAŞA-Çeltikçi İlköğretim Okulu | | | Tercihlerime atanamadığım takdirde, seçeceğim ildeki eğitim kurumlarına kura ile atanmak istiyorum. | BURSA
| ilköğretim matematik puan 76 aynı tercihleri eşimde yaptı aynı branş puanı 99
|
|||
|
|||||||||
|
nereid
Dost Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2010 Saat 16:44 |
||||||||
|
2.tercihimiz geldi:)))))))))))))))))
|
|||||||||
|
|||||||||
| << Önceki Sayfa 2 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|