YenilerYeniler  Forum Üyelerini GösterÜyeler   TakvimTakvim  Forumu AraArama   Yardım Yardım   Üye Ol Üye Ol   Giriş Giriş
Sorular, Sorunlar, Çözümler
 ÖĞRETMENİN GÜNLÜĞÜ FORUMLARI > ÖĞRETMENİN GÜNLÜĞÜ > Sorular, Sorunlar, Çözümler
Konu: Kınama Cezası Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
nereid
Dost Kalem
Dost Kalem
Simge

Gönderilenler: 9

Alıntı nereid Cevaplabullet Konu: Kınama Cezası
    Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2010 Saat 00:24

merhaba arkadaşlar ben hakkarinin yüksekova ilçesinde vekil müdür yardımcısıyım. okulumuzda çalışan bir öğretmen hakkında öğretmenlerden ve öğrencilerden sürekli şikayet geliyordu önce yeni öğretmendir alışır dedim. ama şikayetler çoğalınca uyarmak için yanına gittim konuşmak istediğimi söyledim ama ayağa kalkıp bana bağırmaya başladı. bu sırada nöbetçi olan diğer öğretmen arkadaş araya girdi onada bağırıp hakaret etti bizde şikayet dilekçesi yazdık. müdür savunma istedi ama savunma yazısının tebliğini imzalamadı ertesi gün okula gelmedi rapor veya sevk istedik vermedi gelmiyorum dedi onun içinde tutanak tutuldu savunma istendi imzalamadı almadı bile sonra uyarı cezası verdik tebliğ ettik yine imzalamadı kınama verebilirmiyiz yada ne yapabiliriz? okulda hiç bir öğretmen kendisiyle konuşmuyor hep şikayet dilekçesi var. sınıf hakimiyeti zaten yok bir yol gösterebilir misiniz?

Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
IP
ALPONLINE
FORUM YÖNETİCİSİ
FORUM YÖNETİCİSİ
Simge
Öğretmenin Günlüğü Forumları, Kurucusu

Gönderilenler: 3430

Alıntı ALPONLINE Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2010 Saat 00:39
Sizin yapabilceğiniz savunmasını aldıktan sonra daha önce ceza almamışsa uyarı cezası... ceza almışsa kınama verebilirsiniz.

Olay büyüyecek gibi görünüyor. Gerekli tutanak bilgi ve belgelerle ilçe milii eğitim müdürlüğüne başvurun derim.

IP
ArArAt
KONU YÖNETİCİSİ
KONU YÖNETİCİSİ
Simge

Gönderilenler: 1388

Alıntı ArArAt Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2010 Saat 00:14
Hocam bu dedikleriniz doğruysa hemen en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırın.

IP

Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma