![]() |
Yeniler Üyeler Takvim Arama |
| Sorular, Sorunlar, Çözümler | |
| Konu: Kınama Cezası | |
| Sayfa 3 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
nereid
Dost Kalem
|
![]() Konu: Kınama CezasıGönderim Zamanı: 18-Mayıs-2010 Saat 00:24 |
|
merhaba arkadaşlar ben hakkarinin yüksekova ilçesinde vekil müdür yardımcısıyım. okulumuzda çalışan bir öğretmen hakkında öğretmenlerden ve öğrencilerden sürekli şikayet geliyordu önce yeni öğretmendir alışır dedim. ama şikayetler çoğalınca uyarmak için yanına gittim konuşmak istediğimi söyledim ama ayağa kalkıp bana bağırmaya başladı. bu sırada nöbetçi olan diğer öğretmen arkadaş araya girdi onada bağırıp hakaret etti bizde şikayet dilekçesi yazdık. müdür savunma istedi ama savunma yazısının tebliğini imzalamadı ertesi gün okula gelmedi rapor veya sevk istedik vermedi gelmiyorum dedi onun içinde tutanak tutuldu savunma istendi imzalamadı almadı bile sonra uyarı cezası verdik tebliğ ettik yine imzalamadı kınama verebilirmiyiz yada ne yapabiliriz? okulda hiç bir öğretmen kendisiyle konuşmuyor hep şikayet dilekçesi var. sınıf hakimiyeti zaten yok bir yol gösterebilir misiniz?
|
|
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
|
|
|
|
|
ALPONLINE
FORUM YÖNETİCİSİ
Öğretmenin Günlüğü Forumları, Kurucusu Kayıt: 21-Şubat-2006 Konum: İzmir Gönderilenler: 3430
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2010 Saat 00:39 |
|
Sizin yapabilceğiniz savunmasını aldıktan sonra daha önce ceza almamışsa uyarı cezası... ceza almışsa kınama verebilirsiniz.
Olay büyüyecek gibi görünüyor. Gerekli tutanak bilgi ve belgelerle ilçe milii eğitim müdürlüğüne başvurun derim.
|
|
|
|
|
ArArAt
KONU YÖNETİCİSİ
|
![]() Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2010 Saat 00:14 |
|
Hocam bu dedikleriniz doğruysa hemen en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırın.
|
|
|
|
| Sayfa 3 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|