![]() |
Yeniler Üyeler Takvim Arama |
| Havadan, Sudan | |
| Konu: Hayallerimiz | |
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
nergizöğretmen
Uzman Kalem
|
![]() Konu: HayallerimizGönderim Zamanı: 26-Nisan-2010 Saat 21:48 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır aranızda yoktum. Bu sene okul haricinde günlerim çok yoğun geçiyor. Proje çalışmaları, gitar kursu , geziler, okul içi çalışmalar......
O nedenle aklıma bu konu geldi. ben hayallerimin bir kısmını gerçekleştirmeye başladım. hayallerimin arasında saz çalmak vardı ama ne yapalım ilçemizde gitar kursu açıldı şimdi o kursa gidiyorum. eğitim adına yapmak istediklerim vardı . önüme bu anlamda güzel fırsatlar çıktı. İlçemize Kültürel değeri olan ve öğrencilerin de derslerde yararlanacağı güzel bir mekan çalışması içerisindeyim. Umuyorum bir aksilik çıkmadan sonuca bağlarız.
Sizlerde gerçekleştirmek istediğiniz hayalinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz.
Hatta elimizden gelirse yardımcı olmaya da çalışırız.
Hepinize saygılarımı sunarım değerli öğretmen arkadaşlarım.
|
|
|
dostluk
|
|
Beğendiğiniz konulara cevap yazarak güncel kalmasını sağlayabilirsiniz!
|
|
|
|
|
|-|ayal_eT
Uzman Kalem
|
![]() Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2010 Saat 11:35 |
|
öğretmenler hayallerın pesınde kosacak zamn bulamıyor sanırım:)) benımde hayalımde hep bı sahıl kasabasında yasamak vardı.kasaba ıstedım gurultusu faza olmasın dogallıgından eser kalmıs olsun dıe.suan gıresundayım ve burda bı 4 yıl gecırecegım.. il ama kasaba gibi:D sanırım allah sesımı duydu fakat ıstedıgım bole bı yer degıldı:)) kucuk gelısmemıs fakat fazla sorunlu kavgası gusrultusu eksık olmayan dogallıgını yıtırmıs bı kent.. inş gorev yerım ole olcak tatıl koyu gıbı bı yer.. :d çok sey ıstedım galıba..
|
|
|
“BİR TOPLUM, BİR MİLLET ERKEK VE KADIN DENİLEN İKİ CİNS İNSANDAN MEYDANA GELİR. MÜMKÜN MÜDÜR Kİ, BİR TOPLUMUN YARISI TOPRAKLARA ZİNCİRLERLE BAĞLI KALDIKÇA, DİĞER KISMI GÖKLERE YÜKSELEBİLSİN!”(M.KEMAL)
|
|
|
|
|
ArArAt
KONU YÖNETİCİSİ
|
![]() Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2010 Saat 09:07 |
|
Hayal falan kalmadı, tükendi herşey.
|
|
|
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|